Balancing Energy

Mira Berens

Door de vele verhuizingen ben ik steeds bewuster gaan worden van de betekenis van het wonen. Wat houdt het precies in? Maar vooral wat houdt het voor mij in? Wat betekent dat voor mijn partner? Er kwamen grote levensvragen naar voren...

We hebben de keuze gemaakt om een groot huis te verlaten en kleiner te gaan wonen. Er ontstond een overvloed aan spullen die niet meer in gebruik zijn maar wel steeds aanwezig waren in ons huis en ons leven. Toen stonden we weer voor een keuze: afstand nemen van alles wat niet meer nodig was... Ja, wat een avontuur!

Ik werk thuis en vind het belangrijk om een eigen werkplek te hebben. Daarnaast een ruimte te hebben waar we met onze familie en vrienden gezellig aan tafel kunnen zitten. Dit zijn de prioriteiten en uitgangspunten geweest bij het inrichten van onze plek.

Wat betreft mijn achtergrond ben ik tot Feng Shui-professional opgeleid door Nina Elshof. Coachen en Counselling (Post HBO) studeerde ik af bij het Europees Instituut in Amsterdam. Verder heb ik me als yogadocent ontwikkeld en heb ik in de afgelopen jaren mijn eigen yogapraktijk gerund. Ook ben ik lid van een actieve Feng Shui intervisie groep.